Prodej rodinného domu 118 m2, pozemek 1 109 m2

Cena: 7 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 34 413 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Kutná Hora
Lokalita: Zbizuby
PENB: G
Aktualizace: 15.06.2024 09:10
Číslo zakázky: 6619780
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 150 m2
Obytná plocha: 109 m2
Výměra pozemku: 1109 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Hledáte rodinné bydlení?
V obci Zbizuby, v malebné lokalitě Středních Čech se nachází jedinečný rodinný dům o dispozici 4+1.
Tato moderně navržená nemovitost nabízí komfortní bydlení s výhledem do zahrady a je ideální pro náročné klienty, kteří ocení vysoký standard a klidné prostředí. Dům byl postaven v roce 2015 na parcele o rozloze 1109 m2 a nabízí obytnou plochu 118 m2. Parkování je možné na příjezdové cestě na pozemku.

Toto jedinečné bydlení skýtá moderní a prostornou oázu klidu s výtečným stavem udržovanosti. Dispozice domu poskytuje dostatek prostoru pro velkou rodinu a nabízí skvělé zázemí pro odpočinek i relaxaci. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem a splňuje všechny normy a certifikáty vyžadované pro bydlení v této lokalitě. Pro maximální komfort je v celém domě vytápěná podlaha a v obývacím pokoji lze nalézt také praktická kamna. K dispozici je také vlastní studna s výbornou kvalitou vody, které je vždy dostatek, čímž zajišťuje nezávislost a pohodlí.

Materiály se nešetřilo ani v kuchyni. Ta je celá z masivu, pyšní se značkou Sykora a lze v ní nalézt veškeré zabudované elektrospotřebiče . Příjemné rodinné chvíle budete trávit v prostorné jídelně strategicky umístěné ve středu domu. Sprchový kout nebo vana? Máme obojí. Střecha pálená značky Tondach.

Tato nemovitost je ideální pro klienty, kteří hledají kombinaci luxusu a pohodlí v jedné krásné lokalitě. Rodinný dům v Zbizubech je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří si chtějí užívat kvalitního bydlení v tichém prostředí. Nejenže nabízí veškerý moderní komfort, ale také možnost relaxace a soukromí ve středních Čechách.

Nenechte si ujít tuto exkluzivní nabídku a získejte ideální řešení pro vaše bydlení!
Realitní makléř:

Michael Vojtášek
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 27 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop