Prodej celoroční chaty - 2 + 1, 55 m2 - Černíny - Kutná Hora

Cena: 3 874 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 16 685 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Kutná Hora
Lokalita: Kutná Hora
PENB: G
Aktualizace: 22.04.2024 09:30
Číslo zakázky: 01478
Stav: výborný
Výměra pozemku: 389 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Máme pro Vás skvělou příležitost koupit si modernizovanou celoroční chatu v klidné rekreační oblasti Vidlák na adrese Černíny. Tato útulná chata po rekonstrukci nabízí ideální útočiště pro relaxaci a odpočinek od každodenního shonu.

Chata je situována na pozemku o rozloze 398 m2 a má zastavěnou plochu 55 m2. Dispozice 2+1 zahrnuje patrový prostor, který poskytuje dostatek místa pro pohodlné bydlení. Díky postupné rekonstrukci a zateplení je chata připravena na Vaše nové dobrodružství bez starostí.

Chata je napojena na studnu a kanalizace je zajištěna jímkou. Pro pohodlné vytápění slouží krb na dřevo a elektrické panely.

Vybavení chaty zahrnuje moderní kuchyňskou linku s indukční deskou, elektrickou troubou, digestoří a myčkou nádobí. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem se skříňkou a zrcadlovou galerií. Toaleta je samostatná.

V patře najdete pokoj se vstupem na terasu, ideální pro relaxaci a sledování okolní přírody. Venku na zahradě Vás čeká solárním panelem vyhřívaný bazén, který je zárukou zábavy a odpočinku pro celou rodinu. K dispozici je také menší sklep pro úschovu vašich věcí.
Majitelka si vyhrazuje právo prodat nejvyšší nabídce!

Občanská vybavenost:
Obec Černíny, situovaná v okrese Kutná Hora, kraj Středočeský, nabízí příjemné a klidné bydlení v malebném prostředí, jen asi 15 km jižně od historického města Kutná Hora. S přibližně 394 obyvateli je tato lokalita ideální pro ty, kteří vyhledávají klidnější životní styl.
Obec je dobře dostupná díky regionální železniční trati Kutná Hora – Zruč nad Sázavou, což usnadňuje cestování do okolních měst a obcí. Rekreační vyžití poskytuje nedaleký rybník Vidlák, který slouží jako středisko rekreace. Zde si můžete užít písečnou pláž, navštívit hospodu či prozkoumat okolní lesy prostřednictvím upravených cest.
Pro milovníky turistiky je k dispozici turistická stezka vedoucí podél toku řeky Vrchlice z Kutné Hory, kolem Velkého rybníku a zříceniny hradu Sión. Tato trasa nabízí nejen krásné výhledy, ale také historické památky a zajímavá místa k objevování.
Nejbližší širší občanská vybavenost, včetně mateřské a základní školy a lékařů, je k dispozici ve vzdálenosti 5 km v obci Červené Janovice. Ještě více možností nabízejí blízké Zbraslavice, které jsou v dojezdové vzdálenosti necelých 5 km, což usnadňuje každodenní život obyvatel této oblasti.

Samozřejmostí naší realitní kanceláře je fotogalerie a virtuální (3D) prohlídka chaty, pomocí které si můžete nemovitost prohlédnout nejdříve pohodlně z Vašeho domova.
Kromě toho Vám zajistíme výhodné financování a poskytneme právní servis včetně advokátní úschovy a právního poradenství.

Tato modernizovaná celoroční chata v rekreační oblasti Vidlák nabízí ideální místo pro odpočinek a rekreační aktivity. Nezmeškejte příležitost a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku!
Realitní makléř:

Monika Halodová
tel: 420739853235

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 40 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop