Prodej rodinného domu v obci Kácov.

Cena: 5 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 23 688 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Kutná Hora
Lokalita: Kácov
PENB: G
Aktualizace: 12.08.2024 10:13
Číslo zakázky: 2755
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Umístění: rušná část obce
Zastavěná plocha: 117 m2
Výměra pozemku: 714 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o třech podlažích v klidné a malebné lokalitě Kácov. Tento prostorný dům je ideální pro rodinu hledající pohodlné a útulné bydlení v tichém prostředí. V přízemí se nachází obytná část s dispozicí 3+1 a obytnou plochou 100 m, zahrnující prostornou kuchyni, obývací pokoj, dvě ložnice a koupelnu. Podkroví je připraveno k vybudování dalších místností podle vašich představ, což umožňuje další rozšíření obytné plochy. V suterénu najdete garáž, dílnu a technické zázemí, které jsou ideální jako úložný prostor. Rozlehlý pozemek poskytuje dostatek prostoru pro zahradu, dětské hřiště či relaxační zónu.

Tento dům nabízí skvělou příležitost pro komfortní bydlení s možností přizpůsobení podkroví dle vašich potřeb. Okolí domu se vyznačuje klidnou lokalitou. Pokud hledáte prostorný a dobře umístěný dům v krásné a klidné lokalitě Kácova, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky.
Realitní makléř:

Aleš Doubek
tel: 724 900 159

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 106 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop